Televizyon
11 Kas 2014 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Kurtlar Vadisi yeni bölümde Polat Alemdar var mı?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 236. bölümü 13 Kasım perşembe akşamı Kanal D ekranlarına gelmeye hazır.

Vadi, Necati Şaşmaz'ın sette geçirdiği kaza nedeniyle geçtiğimiz hafta ekrana gelmemiş ve yeni bölümde Necati Şaşmaz'ın oynayıp oynayacağı merak konusu olmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta yayınlanmayan 236. yeni bölümüyle 13 Kasım Perşembe akşamı kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde Polat Alemdar masaya yumruğunu koyar!

Polat Alemdar bu bölümde kafasında oluşturduğu yol haritasından vazgeçmez. Birden fazla düşmanı olan Alemdar ne kadar köşeye de sıkışsa yeni stratejiler bularak bulunduğu zor durumdan kurtulmaya çalışmaktadır. Bir yandan Merkez Üssü’ne gerçekleştirilen saldırının yaralarını sarmaya çalışmakta, bir yandan da kendisine ve ekibine atılan iftiralar ile boğuşur. Bu sırada Akif’in gizlediği kimliği ortaya çıkmıştır ve ŞEDİD kampının lideri tarafından hedef tahtasına oturtulmuştur. Kampı sabote eden Akif  çok zorlu bir mücadeleye girecektir.

EŞİYLE YAZIŞARAK ANLAŞIYOR

Sette kaza geçirdikten sonra çenesinden ameliyat olan ve bir süreliğine konuşamakta güçlük çekecek olan Necati Şaşmaz’ın eşiyle yazışarak anlaştığı öğrenildi. Necati Şaşmaz’ın, 2 Kasım’da dizi setinde kullanmış olduğu araç kontrolden çıkarak yol istinat duvarına çarpmıştı. Kaza sonrası oyuncunun bir süreliğine alt ve üst çenesi teller ile birbirine bağlanmıştı. Şaşmaz’ın bu yüzden eşi Nagehan ile yazışarak anlaştığı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekimlerinde efsanevi ajan James Bond'un otomobili olarak da bilinen Aston Martin'le istinat duvarına çarpan ve çenesi kırılan Necati Şaşmaz'ın bu arabaya bir türlü alışamamaıştı.



Kurtlar Vadisi Pusu'nin merakla beklenen 236. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 236.Bölümü 13.11.2014 Perşembe akşamı Kanal D'de sevenleriyle buluşacak.