Televizyon
13 Haz 2014 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:17

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalini böyle yaptı!

Kurtlar Vadisi Pusu 11. sezon finaliyle şimdilik ekranlara veda etti...

Sezon finalinde bu kez Polat Alemdar ölmedi; ancak dizinin en önemli karakterlerinden Abdülhey, Mr. Key'in KGT'nin merkezine yerleştirdiği bombanın kurbanı oldu.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımı olan Kurtlar Vadisi Pusu, 11'inci sezon finaliyle ekrana veda etti. Dizinin bu hafta yayınlanan 229. bölümünde Polat Alemdar, Cahit aracılığıyla uzun süredir mücadele ettiği Tapınatçılar'a ulaşmayı başarır.

CAHİT BOMBAYI PATLATTI

Tapınakçıların güvenini kazanmayı başaran Cahit, Kıbrıs'taki toplantıya katılır. Kara'nın da yardımıyla tapınağa bombayı yerleştiren Cahit, "yüce majesteleri"ninde katıldığı toplantıda düzeneği aktif eder. Tam bu sırada üstad Ronald, Cahit'ten Vahap Kuzuzade'nin oğlunu getirmesini ister. Cahit kıl payı da olsa bombadan kurtulmayı başarırken, tüm tapınakçıların öldüğü haberi Polat Alemdar'ı sevindirir.

YÜCE MASESTELERİ KURTULUR

Cahit ve Polat Alemdar, yüce majesteleriyle birlikte tapınakçıların öldüğünü düşünürken büyük bir sürpriz yaşanır. Daha önce Cahit'in de temas kurduğu profesör, özel şifreleme sisteliyle "yüce majesleriyle" iletişim kurar. Böylelikle yüze majestelerinin aslında toplantıda olmadığı ortaya çıkar.

KGT'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Akif, Şamil'in kardeşi tarafından öldürülmesinin ardından teşkilattan istifa eder. Eşyalarını toplayan Akif, çıkışta Abdühey ile karşılaşır. Gaye'nin KGT'ye gelmesiyle işler biraz daha karışır. Akif, KGT'den ayrılırken Gaye ile karşılaşan Abdülhey, Mr. Key'in uzaktan kumandayla aktif ettiği bombayı farkeder.

ABDULHEY ÖLDÜ MÜ?

Bombayı farketmesiyle birlikte Abdulhey, düzeneği alarak ofise doğru koşar. Polat Alemdar da güvenlik kameralarından bombanın patlayış anını saniye saniye izler.

İşte o anlar: