Televizyon
30 Kas 2013 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili o iddia doğrulandı!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinin ayrıldığı yönündeki habere Pana Film'den açıklama geldi.

Dün bir gazetede çıkan Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinin ayrıldığı yönündeki habere Pana Film'den açıklama geldi.
 
Pana Film yetkilileri açıklamada haberi doğruladı. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın senaryo ekibinden ayrıldıklarını açıklayan Pana Film, bu iki ismin şirketin ortakları olmaları hasebiyle şirketle bağlarının kopmadığının altın çizdi.
 
İŞTE PANA FİLM'İN O AÇIKLAMASI
 
Bugün bazı internet sitelerinde yer alan şirketimiz senaryo grubuyla ilgili haberler için açıklama zorunluluğu doğmuştur.
 
1-Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Pana Film A.Ş'nin ortaklarıdır ve şirketimiz ortaklığından ayrılmaları söz konusu değildir.
 
2-10 yılı aşkın bir süredir Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en çok izlenen yapımı olan Kurtlar Vadisi projesinde senaryo grubunda zaman zaman bazı değişikliklerin olması hem zaruri hem de doğaldır. Bu değişiklikler bazen kan tazeleme, bazen de yorgunluk nedeniyle olabiliyor. Projenin her aşamasında yapıla gelen kan tazeleme, bir ay önce dizinin senaryo grubunda da gerçekleşmiştir
 
Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, dizimizin senaryo gurubundaki görevlerini kendi istekleriyle diğer senarist arkadaşlarımıza bırakmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta artan performansıyla uzun soluklu koşusuna devam etmektedir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.