Gündem
10 Şub 2022 12:27 Son Güncelleme: 10 Şub 2022 13:15

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü işlettiği kafede müşteriye bıçakla saldırdı

Yayınlandıkları döneme damga vuran Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle adını duyuran oyuncu Bahadır Ünlü, eşiyle birlikte işlettikleri kafeye gelen müşterilere bıçakla saldırdı. Bahadır Ünlü, olayın ardından o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşılan görüntüleri gören polis, oyuncuyu gözaltına aldı.

İstanbul Beyoğlu'nda oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin çalıştığı restoranda, eşiyle tartıştığı öne sürülen müşterilere dehşet dolu anlar yaşattı. Ünlü, olay sırasında eline bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüdü. Bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu.

KAFASINA BIÇAKLA VURDU

20 Ocak günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı: Kafeye gelen müşteriler ile eşi arasında yaşanan tartışma sonrası Ünlü eline bir bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüdü. Bununla da yetinmedi, oyuncu bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu. Müşteri şikayetçi olmadı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Ancak Ünlü o anların kamera görüntülerini alıp kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

Gözaltına alınan Ünlü, emniyette yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.