Gündem
25 Eki 2013 18:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU AK PARTİ'YE TRANSFER OLDU!

Kurtlar Vadisi'ne bir ayrılıp bir dönen oyuncu AKP'den belediye başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

AKP’nin politikalarını yayınladıkları bölümlerle destekleyen Kurtlar Vadisi dizinin Eşref Bey’i olarak bilinen Barbaros H.Binicioğlu, AKP’den Yalova Belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Eşref Bey rolü ile tanınan ve dizinin devam eden bölümlerinde Sami Bey karakteriyle tekrar Kurtlar Vadisi Pusu adlı diziye tekrar dönen Barbaros Hayrettin Binicioğlu, AKP’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu bugün Yalova İl Başkanlığı binasına giderek gerçekleştirdi.

2004-2009 yılları arasında 5 yıl boyunca Yalova Belediye Başkanlığı görevini yapan ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Partili Yakup Koçal’a 1000 oy farkla seçimlerde mağlup olan Binicioğlu ile Koçal bu sefer aynı parti içinde adaylık için yarışacaklar.Yakup Koçal Demokrat Parti’nin Türkiye genelinde tek kazandığı il olan Yalova’nın belediye başkanı olmuştu. Koçal daha sonra partisinden istifa ederek AKP'ye katılmıştı.

FOSFORLU KEDİ İFADESİ NASIL ORTAYA ÇIKMIŞTI

Gezi eylemleri sırasında Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Başbakan Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "fosforlu kedi gözü" ifadesini kullanmış ve bu ifade Twitter'da gündem yaratmıştı.