Kurtlar Vadisi Netflix'le ekrana geri mi dönüyor?

Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi efsanesi nihayet tekrar başlıyor. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi için Netflix her konuda anlaştı. Televizyonda 2 sezondur yayınlayan kanal bulamayan Pana Film, Netflix ile ekranlara geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi Netflix'le ekrana geri mi dönüyor? - Sayfa 1

1.5 milyon üyeli Netflix, yaş ortalaması da artırmak ve orta yaş abone kazanmak için Kurtlar Vadisi'yle her konuda anlaştı. 1 sezonu hazır olan Kurtlar Vadisi Kaos için Netflix ve Necati Şaşmaz'ın Pana filmi her konuda anlaştı.

16
Kurtlar Vadisi Netflix'le ekrana geri mi dönüyor? - Sayfa 2

Daha önce hangi dizi geri dönsün anketlerinde hep birinci olan Behzat Ç.'yi BluTV'ye kaptıran Netflix, Kurtlar Vadisi efsanesini tüm dünyada yayınlayacak.

26
Kurtlar Vadisi Netflix'le ekrana geri mi dönüyor? - Sayfa 3

2 sezondur bir türlü kanal bulamayan Necati Şaşmaz'ın senaryosunu hazır tuttuğu Kurtlar Vadisi Kaos geri dönüyor. Her yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran efsane dizi dijitale geliyor. Geçen sezon Kanal D ve TRT ile son dakika iptal olan Kurtlar Vadisi yeni sezonuyla 2020'de Netflix ekranlara gelecek.

36
Kurtlar Vadisi Netflix'le ekrana geri mi dönüyor? - Sayfa 4

Netflix yetkililerin Türkiye ve RTÜK problemlerini çözer çözmez efsane dizinin duyurusu yapacak. Çekimleri Kasım ayında başlayacak dizi için Necati Şaşmaz ve Defne Samyeli başrollerde yer alacak.

46