Gündem
07 Mar 2011 19:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

KURTİ'NİN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

‘Kurti' tiplemesiyle tanınan tiyatro oyuncusu Erkan Aydoğan Oflu toprağa verildi.

Ortaköy’deki evinde pazar günü hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Aydoğan Oflu son yolculuğuna uğurlandı. 39 yaşında ölen Oflu’nun cenazesi Ortaköy’deki Hacı Mehmet Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EŞİ VE ANNESİNİN GÖZYAŞLARI DİNMEDİ
Oflu’nun cenazesine şarkıcı Keremcem, tiyatro oyuncusu Gürgen Öz, tiyatro oyuncusu Özkan Uğurlu, şarkıcı Nez, Oflu ailesinin yakınları katıldı. Oflu’nun eşi Songül Oflu ve annesi Gülçin Oflu’nun gözyaşları dinmek bilmedi. Baba Cevat Oflu’nun ise, oldukça bitkin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Oflu’nun iki oğlu, 7 yaşındaki Soner ile 3.5 yaşındaki İlker ise etkilenmemeleri için cenazeye getirilmedi.

“ÇOK İYİ BİR İNSANDI“
“Aşk Oyunu “adlı dizide ‘Kurti’ tiplemesiyle tanınan Erkan Aydoğan Oflu’nun aynı diziden rol arkadaşı Keremcem, “ Çok zamansız öldü. Çok zor. Sevenlerine sabır dilemekten başka yapılacak bir şey yok “ dedi. Oflu'nun soğuk algınlığı olduğunu bildiklerini söyleyen Keremcem, “Neyin sebep olduğunu bilmiyoruz. Başımız sağ olsun “ diye konuştu.

Tiyatro oyuncusu Gürgen Öz ise, “Aydoğan iyi bir insandı.Yetenekli bir oyuncuydu. Allah rahmet eylesin. Üzgünüz. Çok iyi bir insandı. “ diye konuştu. Tiyatro oyuncusu Özkan Uğurlu da, “ Bir anda oldu. Sporla da uğraşıyordu kendisi. Söyleyecek söz bulamıyorum “ diye konuştu. 39 yaşında hayatını kaybeden Erkan Aydoğan Oflu, son olarak Ezel dizisinde rol almıştı.