Televizyon
11 Mayıs 2013 16:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

''KUPANI VERMEYENE YÜZDE 68 VERDİN!'' VOLKAN KONAK'TAN OLAY SÖZLER!

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan sanatçı Volkan Konak, Trabzonspor'a dair açıklamalarda bulundu.

Kanaltürk’te yayınlanan Bunu Konuşalım programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan sanatçı Volkan Konak, Trabzonspor’a dair açıklamalarda bulundu. İyi bir Trabzonspor taraftarıyım ama amigo değilim diyen Volkan Konak, 2012-2013 sezonunda Trabzonspor’un neden başarısız olduğunu da açıkladı.

’’ŞİKEYE ODAKLANDIK, TAKIMI ISKALADIK’’
Başarısızlığı şike sürecine bağlayan Konak, ’’Şike sürecinin travmasını atlatamadık, camia olarak çöktük. Şikeye odaklandık, takımı ıskaladık.’’ dedi.

’’KUPANI VERMEYEN SİYASETE YÜZDE 68 OY VERDİN’’
2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ve Trabzon spor arasındaki kupa polemiğine de değinen Konak, Trabzon’u eleştirdi. ’’Trabzonumu çok severim ve yarimin yanağından başka her şeyimi veririm o şehre ama şehrime kırıldım, küs değilim ama kırgınım. Ya kardeşim sen kupa kupa kupa diyorsun bir yarıştasın başkasının çok sevdiği takıma saldırma. Senin kupanı vermeyen siyaset! Sen %68 oy verdin ona. bu dalkavukluktur. Burada kırıldım Trabzon’a, kupasını vermeyen siyasettir. Sen önce siyasetçiye hesap soracaktın ondan sonra sanatçıya, iş adamına soracaksın." dedi.