Külotlu çorap vahşeti! Şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu

Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili şarkıcı Seçil Çiftçi ile babası Cemal Çiftçi tutuklandı. Savcı, sanıklar hakkında mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Seçil Çiftçi'nin cinayeti tek başına işleyemeyeceği, bu nedenle babasıyla birlikte olayı gerçekleştirdiği ifade edildi. Seçil ve Cemal Çiftçi hakkında istenen ceza da belli oldu. İşte detaylar...

Külotlu çorap vahşeti! Şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu - Sayfa 1

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

19
Külotlu çorap vahşeti! Şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu - Sayfa 2

BABASIYLA BİRLİKTE HAREKET ETTİ
Duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, maktulün genel beden travmalarının, beyin kanaması ve külotlu çorapla boğma sonucu meydana geldiği belirtildi.

29
Külotlu çorap vahşeti! Şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu - Sayfa 3

Sanık Seçil Çiftçi'nin fiziki yapısı dikkate alındığında eylemi tek başına yapamayacağı ifade edilerek babası Cemal Çiftçi ile cinayeti birlikte işledikleri değerlendirildi.

39
Külotlu çorap vahşeti! Şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu - Sayfa 4

SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİSLERİNİ İSTEDİ
Savcı Seçil ve babası Cemal Çiftçi hakkında "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Savcı ayrıca tutuksuz yargılanan Cemal Çiftçi'nin tutuklanmasını istedi.

49