Küflü çikolata paylaşımı CEO'yu çılgına çevirdi! Müşteriye skandal tehdit

Sosyal medyada bir kullanıcı tarafından paylaşılan küflü çikolataların fotoğraflarına "Sen bence evindeki nem oranına bir bakmalısın. Prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Bizim avukatların marka karalama gibi suçlardan neler isteyeceğinden herkes habersiz" yanıtını veren Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Tunaoğlu, Instagram hesabı üzerinden art arda yeni açıklamalarda bulundu.

Küflü çikolata paylaşımı CEO'yu çılgına çevirdi! Müşteriye skandal tehdit - Sayfa 1

Son dönemde marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar şirketlerin ürün kalitelerini artırması ya da muhafaza etmeleri konusunda önemli katkılar sağlıyor.

17
Küflü çikolata paylaşımı CEO'yu çılgına çevirdi! Müşteriye skandal tehdit - Sayfa 2

KÜFLÜ ÇİKOLATALARIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
İş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda da benzer bir olay yaşandı. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı söz konusu ürünün fotoğraflarını da hesabından paylaştı.

27
Küflü çikolata paylaşımı CEO'yu çılgına çevirdi! Müşteriye skandal tehdit - Sayfa 3


"TEDARİK ZİNCİRİ SÜRECİNDE PROBLEM VAR"
"Kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var" ifadelerini kullanan kullanıcı paylaşımına "Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var" diye devam etti.

37
Küflü çikolata paylaşımı CEO'yu çılgına çevirdi! Müşteriye skandal tehdit - Sayfa 4

ŞİRKET CEO'SUNDAN SKANDAL YANIT
Satın aldığı çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nu etiketleyen kullanıcı hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

"PRİM YAPMAK İÇİN BİZE BAYA İHTİYACI VAR HERKESİN"
Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.

47