Televizyon
17 Ara 2013 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Küçükkaya'dan rakip kanallara Penguen göndermesi!

Fox TV sabah kuşağında ekrana getiren İsmail Küçükkaya, Çalarsaat programının sonunda diğer kanallarla kafa buldu!

Geçtiğimiz Haziran'da Gezi Parkı olayları sürerken, Türkiye'nin hemen her yerinde polisle göstericiler birbirine girmişken, yaşananları ekrana taşımak yerine  belgesel yayınlayan CNN Türk ve NTV gibi haber kanalları bundan sonra unutulmaz bir isimle anılmaya başlamıştı: Penguen Medyası...
 
Benzer bir durum bugün sabahın erken saatlerinde yapılan operasyon sonrasında ortaya çıktı.

KANALLAR NEREDEYSE GÖRMEZDEN GELDİ
Bugün emniyet tarafından yapılan ve  3 bakanın oğlunun da aralarında bulunduğu, işadamı ve bürokratların da dahil olduğu 22 ismin yolsuzluk iddiası ile gözaltına alınması televizyon kanallarının haberlerine neredeyse hiç yansımadı.

İSİM BİLE VEREMEDİLER
Bazı kanallar 28 Şubat Davası'nı, bazıları ise dün akşam saatlerinde AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan Hakan Şükür haberinin gündemde tutarken, sabah erken saatlerde başlayan ve Türkiye'yi sallayan gözaltı haberlerini açıkça görmezden gelindi.
Haberi gören NTV gibi bazı kanallar ise, özellikle bakanların oğulları ve Fatih Belediye Başkanı'nın gözaltına alınmasını "isim vermeden" habere taşıdı.

PENGUEN BELGESELİ BİLE YAYINLAMADILAR
Operasyonu görmeyen kanallar arasında 24 TV, ATV'nin haber kanaı A Haber, NTV ve  Sky Türk ve Ülke TV yer alıyor. 

KÜÇÜKKAYA FENA DALGA GEÇTİ
Habere dair gelişmeleri birbiri ardına Fox TV sabah kuşağında ekrana getiren İsmail Küçükkaya, Çalarsaat programının sonunda izleyicilerine veda ederken, rakip kanallarla deyim yerindeyse fena dalga geçti. "Küçük yaşta sokakta öğrendim ki başkasının yaptığına, parasına, makamına bakmamak gerekir.Başkasının yaptığı işe de bakmamak gerekir, sadece kendine odaklanman gerekir. Ama bugün bu ilkemi kıracağım. Bugün başka kanallarda başka başka belgeseller izlediniz. Burada ise sadece haberi izlediniz. Bunun hakkını vermenizi rica ediyorum. Çünkü son 5 yılda pek çok operasyon yapıldı. Gazeteciler gözaltına alındı, 70-80 yaşındaki insanlar, akademisyenler, askerler, işadamları, kimler kimler... Hepsini canlı yayınladı bütün televizyonlar."