Gündem
15 Eyl 2013 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

KÜÇÜK ŞÜKÜR'E BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün oğlu Ömer Şükür'ün sünnet düğününe katıldı.

Adıyaman Havaalanı ve toplu açılış törenleri için bulunduğu Adıyaman ’dan İstanbul ’a gelen Başbakan Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ’ü mutlu gönünde yalnız bırakmadı. Başbakan Erdoğan, Atatürk Havaalanı ’ndan eşi Emine Erdoğan ’la beraber Hakan Şükür ’ün oğlu Ömer Şükür ’ün sünnet töreninin yapıldığı Hilton Otel ’e geldi. Sünnet töreni iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

BAŞBAKAN KÜÇÜK ŞÜKÜR’ÜN ELİNİ ÖPTÜ
Basın mensuplarının alınmadığı sünnet töreni ilginç anlara da sahne oldu. Bu anlardan biri Başbakan Erdoğan’ın Ömer Şükür’ün elini öptüğü kareydi.

Sünnet törenine Başbakan Erdoğan ’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Milli Takım ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ’un da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, gecenin ilerleyen saatlerinde törenden ayrıldı.