Gündem
05 Nis 2014 19:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

Küçük Pamir'in ölümünde korkunç iddia

Sarıyer Zekeriyaköy'de dün sabah saatlerinde evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından ürküten bir iddia ortaya atıldı.

Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Dün sabahtan beri aranan Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu.

ANA BABANIN ACISI YÜREKLERİ BURKTU
Kötü haberi alan Baba Serdar Dikdik ve babaanne Günseli Dikdik ile birlekte tüm aile hatta arama kurtarma çalışmalarına katılanlar yıkıldı.Ayakta durmakta zorluk çeken Serdar Dikdik, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi. Benim tek çocuğum... Taş bebek..." diyerek gözyaşı döktü. Annenin çocuğunun cansız bedeniz ile karşılaştığı an çektiği acı ise anlatılır gibi değildi. Acı anlar fotoğraflara yansıdı.

KORKUNÇ İDDİA

Kaybolduktan 30 saat sonra ölü olarak bulunan Pamir'in anne ve babası ile arama ekibine katılan gönüllü vatandaşlar, cesedin çıktığı havuzun dün arandığını söylemeleri akıllara "öldürülüp sonradan mı havuza atıldı?" iddialarını gündeme getirdi.



ALT SOKAKTAKİ VİLLARIN HAVUZLARI ARANMIŞTI

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik dün evinin bulunduğu alt sokaktaki villaların havuzları aranmıştı. Dalgıçlar girdikleri havuzları didik didik aramıştı. Ancak küçük çocuğun bulunduğu havuzun dün dalgıçlar tarafından aranmadığı belirtildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" dedi.

VİLLANIN ETRAFI ÇEMBERE ALINDI

Pamir'in bulunduğu evin etrafı kontrol altına alındı. Yetkililer olay yeri inceleme ekipleri havuz ve etrafında araştırma yaptı. Jandarma villa etrafını çembere aldı. Yetkililer dışında kimse olay yerine yaklaştırılmadı. Baba Serdar Dikdik ise bu sabah kurtarma ekiplerine oğlunun ayağında ayakkabı bile olmadığını bu nedenle yakın çevrede aranması gerektiğini söylemiş, "Bu mahalleden çıkacak" demişti.

PAMİR'İN CENAZESİ MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Sarıyer'de dün sabah kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Kaybolduktan 30 saat sonra cansız bedeni bulunan Pamir'in cenazesi incelemenin ardından ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Küçük çocuğun cenazesinin daha sonra Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği belirtildi.