Televizyon
13 Ağu 2010 13:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

KÜÇÜK KADINLAR TAKVİYELİ KADROSUYLA YENİ YAYIN DÖNEMİNE BAŞLIYOR!

Star tv'nin Kanal D'den ithal ettiği "Küçük Kadınlar" dizisi yeni yayın dönemi için 'motor' dedi..

Sette ilk kez arkadaşları ile tanışan Kıvanç Kasabalı ve tüm ekip, yeni yayın dönemi için çekimlere pasta keserek başladı.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, başrollerinde Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer,Elit İşcan, Selin Ilgar, Ali İl,Kıvanç Kasabalı ve Birsen Dürülü’nün paylaştığı “Küçük Kadınlar” yeni bölümü ile 28 Ağustos’ta Star TV’de ekranlara gelecek.

Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen Küçük Kadınlar dizisi yeni yayın dönemi için çekimlere başladı. Anadolu Hisarı’nda süren çekimlerde dizinin kadrosu da genişledi. Yeni isimlerin dâhil olduğu Küçük Kadınlar’da en büyük sürpriz ise yakışıklı oyuncu Kıvanç Kasabalı oldu. Yetenekli aktör yeni bölümlerde Armi’nin sevgilisi olarak karşımıza çıkacak.

Dün ilk kez sette çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Kıvanç Kasabalı’yı yönetmen Hakan Arslan, tek tek oyucularla tanıştırdı. Yeni yayın dönemi için birlikte pasta kesen ekip sıcağa rağmen çekimlere oldukça neşeli başladı.

ETİKETLER
#küçük kadınlar