Gündem
08 Mayıs 2015 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

'Küçük Ağa' acı haberi okulda olduğu için bilmiyor

Usta oyuncu Zeki Alasya'nın son oynadığı "Küçük Ağa" dizisinde torununu oynayan Emir Berke Zincidi henüz dedesinin ölümünden haberdar değil.

Zeki Alasya'nın ölümü üzerine 'Küçük Ağa' dizisinde birlikte rol aldığı küçük oyuncu Emri Berke Zincidi'nin annesi hemen tweet atarak oğlunun üzücü haberi bilmediğini, destek alarak kötü haberi kendisine vereceklerini yazdı.

Öncelikle ben Sevgi Emir'in annesi çünkü Emir'in henüz haberi yok bu benim hissettiklerim bu kadar…

Ben Emir'in annesiyim emir okulda henüz haberi yok okul çıkışı destek Alıp söylicez çünkü çok kötü olabilir çok seviyordu bilginize??????

Okulla görüştük henüz bilmiyo hepimizin bası Sağolsun tüm sevenlerine Rabbim sabır versin büyük usta seni hiç unutmucaz... "

'ÖLSEM AKLIMA GELMEZDİ'

Öncelikle ben sevgi Emir'in annesi çünkü Emir'in henüz haberi yok bu benim hissettiklerim bu kadar büyük bir ustayla oğlumun ayni dizide ayni karelerde olacağı ölsem aklıma gelmezdi ben onun en büyük hayranıydım ve Rabbim tanışmayı nasip etti Şükürler olsun ki????ama bu hiç olmadı bu kadar çabuk gitmemeliydin bizi çok üzdün şimdi ben Oğluma nasıl söylicem dizinin son günü bile ayıramadık senden okadar ağlamıştıki ????mekanın cennet olsun seni hiç unutmucaz??????