Medya
31 Mar 2021 14:15 Son Güncelleme: 31 Mar 2021 23:20

Kübra Par'ın da Habertürk'ün de derdi başka! Gizli ajandaları var!

Gazeteci Hikmet Genç ve Murat Çiçek, Aselsan ile ilgili yaptığı programı nedeniyle Kübra Par'ı ve Habertürk'ü sert sözlerle eleştirdi.

Gazeteciler Hikmet Genç ve Murat Çiçek, 24 TV ekranında sundukları Günün Manşeti programında hedefe Kübra Par'ı koyarak topa tuttular. İkili, Kübra Par'ın Habertürk'te Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'i konuk aldığı programdaki tavrını sert sözlerle eleştirdi. 

Kübra Par'ın programında İsmail Demir'e ASELSAN'ın ürettiği Hisar Savunma Füze Sistemi ile ilgili izleyici sorusu gelmişti. Kübra Par izleyiciden gelen şu soruyu paylaşmıştı: "Hisar ile ilgili aracın lastikleri Fransız malı mı sorar mısınız İsmail Bey'e? Ve daha lastik bile yapamıyorsak neresi yerli? Hisar'ın yüzde kaçı yerli?" 

Programdaki bu soruyu ve Kübra Par'ın tutumunu ele alan Hikmet Genç ve Murat Çiçek, 24 TV ekranından sert eleştirilerde bulundular. 

Hikmet Genç "Kübra Par'ın Habertürk'ün niyeti başka… Öyle numara çekmeyin bize, hareket çekmeyin bize Kübra Par hanımefendi… Muhakkak bir gizli ajandaları var araya serpinti veriyorlar." diye konuştu.

İşte Hikmet Genç ve Murat Çiçek'in Kübra Par'ı topa tuttukları o yayın...