Kraliyet gelinleri arasında soğuk rüzgarlar! Eltiler yıllardır görüşmüyor

Biyografi yazarı Omid Scobie, Meghan Markel ve Kate Middleton’ın 2019’dan beri birbirleriyle konuşmadıklarını ve bir araya dahi gelmek istemediklerini söyledi.

Kraliyet gelinleri arasında soğuk rüzgarlar! Eltiler yıllardır görüşmüyor - Sayfa 1

Biyografi yazarı Omid Scobie, Kate Middleton ve Meghan Markel'in 2019 yılından bu yana birbirleriyle konuşmadıklarını iddia etti. Scobie, Kraliyet Ailesi hakkındaki yeni kitabının tanıtımı için bir Fransız dergisinde yayınlanan yazısında, Kate'in eltisi Meghan'la dışarıdan göründüğünden çok daha az zaman geçirdiğini söyledi.

14
Kraliyet gelinleri arasında soğuk rüzgarlar! Eltiler yıllardır görüşmüyor - Sayfa 2

MESAJLARINA CEVAP VERMEDİLER

Ayrıca, Harry ve Meghan'ın geçen Noel'de Kate ve William'ın çocuklarına hediye yolladıklarını fakat Kate ve William'ın mesajlarına cevap bile vermediklerini iddia etti. Meghan'ın sözcüsü olarak adlandırılan yazar, Sussex Düşesi'nin bir daha İngiltere'ye ayak basmak istemediği, Birleşik Krallık'ta asla evinde hissetmediği ve bir daha asla İngiliz monarşisine dahil olmak istemediği iddialarını tekrarladı.

24
Kraliyet gelinleri arasında soğuk rüzgarlar! Eltiler yıllardır görüşmüyor - Sayfa 3

KİTAP BU HAFTA ÇIKACAK

İddialar, dün Paris Match dergisinde Scobie'nin ikinci kraliyet kitabı Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival'ın tanıtımında ortaya atıldı. Kitabın Salı günü yayınlanmasından önce Paris Match'te yer alan makale, Scobie'nin Kraliyet Ailesi'nin durumu hakkındaki kendi görüşleri ve görünüşe göre dergi gazetecisinin yorumuyla birleşen karmaşık bir alıntılar yığınından oluşuyor.

34
Kraliyet gelinleri arasında soğuk rüzgarlar! Eltiler yıllardır görüşmüyor - Sayfa 4

2019 YILINDA SARAYDAN AYRILDILAR

Meghan Markle ve Prens Harry çifti, 2019 yılında kraliyet görevlerini bırakarak kendi kazandıklarıyla geçinme kararı alarak saraydan ayrılmıştı. Kanada'ya yerleşen çift, çocuklarıyla Kraliyet Ailesi'ne göre daha rahat bir yaşam sürdürüyor.

44