Gündem
02 Mayıs 2015 14:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Kraliyet bebeği dünyaya geldi, medyanın gözü ilk fotoğrafta!

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın kız çocuğu dünyaya getirdiği açıklandı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın kız çocuğu dünyaya getirdiği açıklandı. Middleton ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Prens William ve eşi Düşes Kate'in ikinci bebekleri Londra'daki Lindo Wing hastanesinde 6 saat süren doğumun ardından dünyaya geldi. Bebek, yerel saatle 08.34'te (TSİ 10.34) 3 kilo 71 gram olarak doğdu. Yeni doğan kız bebek, erkek kardeşi Prens George'un ardından tahtın 4. sıradaki varisi oldu.

Düşes'in yerel saatle 06:00'da St. Mary Hastanesi'ne otomobille götürüldüğü açıklanmıştı. Middleton'a Prens William da eşlik etti.

İngiltere Başbakanı David Cameron resmi Twitter adresinden doğumla ilgili, "Bugün ikinci çocuğunu dünyaya getirecek Cambridge Düşesine en iyi dileklerimi sunuyorum. Tüm ülke iyi dileklerini sunuyor" diye yazdı.

Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te Londra'daki St. Mary's Hastanesi dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. Çift, 29 Nisan 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenmişti.