Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde Meghan Markle'ın gözyaşları

Kraliçe Elizabeth'in dünkü cenazesinin yankıları sürerken İngiliz basını Meghan Markle'ın gözyaşlarını konuşuyor. Eşi Prens Harry ile birlikte kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan ve bu nedenle kraliyet hayranları tarafından eleştirilen Meghan Markle, cenazedeki ağlama görüntüleriyle İngilizlerin sempatisini kazandı.

Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde Meghan Markle'ın gözyaşları - Sayfa 1

Kraliçe Elizabeth’in tüm dünyanın izlediği cenaze töreninin ardından kraliyet ailesi konuşulmaya devam ediyor. Dün Londra’da gerçekleşen cenaze töreninin yankıları sürüyor. İngiliz basını, kraliyet üyelerini yakın plana alırken, özellikle Meghan Markle’ın gözyaşları konuşulmaya devam ediyor.

126
Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde Meghan Markle'ın gözyaşları - Sayfa 2

8 Eylül’de 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe’nin dün tüm gün gerçekleşen cenaze töreninin ilk ayağı olan Westminster Kilisesi’nde, Elizabeth’in naaşının taşınma anı, 41 yaşındaki Markle’ı duygulandırdı.

226
Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde Meghan Markle'ın gözyaşları - Sayfa 3

Konsor Kraliçe Camilla, Galler Prensesi Kate Middleton, çocukları Prens George ve Prenses Charlotte ile yan yana duran Sussex Düşesi’nin gözleri doldu. Markle, yanağına süzülen gözyaşını silerken görüntülendi.

326
Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde Meghan Markle'ın gözyaşları - Sayfa 4

Öncesinde, Kraliçe'nin tabutunun arkasında aile üyeleri ve alayla kiliseye giren Markle’ın yanında Kate Middleton ve çocukları ile Wessex Kontesi Sophie ve Prens Edward vardı.

426