Televizyon
22 Eyl 2011 16:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:50

KRAL VE BEN YENİ KANALINDA SEZONA MERHABA DİYOR!

Türkiye'nin fenomen strateji programı olan Kral Ve Ben, yeni yayın dönemine hangi kanalda olacak?

Birbirinden ünlü konuklar, farklı bakış açıları, hiç duyulmamış komplo teorileri, uygulamaya açık stratejiler ve doyumsuz sohbetler ile Türkiye'nin fenomen strateji programı olan Kral Ve Ben, yeni yayın dönemine Bugün TV'de merhaba diyor. Ünlü stratejist Ertan Özyiğit tarafından hazırlanıp sunulan Kral ve Ben, ilgi çekici konu ve konuklarıyla bundan böyle her Cuma gecesi izleyicilerini esir alacak.

UYKUSUZ CUMA GECELERİ 
Geçtiğimiz yayın döneminin flaş programlarından Kral ve Ben, siyasetten tarihe, ekonomiden uzay bilimlerine, aktüaliteden spor ve sanata, hayatın her alanına dair konu ve konuklarıyla, yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Daha önce Mahir Kaynak, Haktan Akdoğan, Hasan Köni, Sinan Oğan, Travis Walton, Erich Von Daniken gibi çarpıcı konuklarla, konuşulmamış konulara değinen Kral ve Ben, yine olaylara bakış açınızı değiştirerek, Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olmaya devam edecek

ERTAN ÖZYİĞİT: "HERŞEY ALGIYI YÖNETMEKTİR"
Kral ve Ben'in yapımcısı ve moderatörü ünlü stratejist Ertan Özyiğit, yeni yayın dönemine, yaptığı önemli yatırımlarla haber kanalları arasında liderliği hedefleyen, ekranların parlayan haber kanalı Bugün TV'de başlamaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu vurgularken, "Bizim programımız Escher'in yorumlarına benzer. İçine girdiğiniz zaman herşeyin algıyı yönetmek olduğunu farkeder ve kendinize bir yön belirlersiniz. Kral ve Ben, yeni kanalı ve yenilenen yüzüyle bu sene de dünyada ve bölgesinde söylenmemişleri söyleyecek, taşları yerinden oynatacak ve buz dağının görünmeyen tarafını göstermeye devam edecek" dedi.