Kral Charles'ı sağlık sorunları konusunda uyaran 'Yaşayan Nostradamus'tan korkutan 2024 kehanetleri

Bir dizi öngörüsü gerçekleşmesinin ardından 'Yaşayan Nostradamus' olarak anılan Brezilyalı kahin Athos Salome'un İngiltere Kralı Charles'e yönelik sağlık sorunlarını tahmin etmesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Prostat büyümesi sebebiyle Kral Charles'ın ameliyat olacağının bilgisinin paylaşılmasıyla gözler kehaneti bir kez daha tutan Salome'a çevrildi. Brezilyalı kahinin 2024 kehanetleri çok konuşulacak cinsten.

Kral Charles'ı sağlık sorunları konusunda uyaran 'Yaşayan Nostradamus'tan korkutan 2024 kehanetleri - Sayfa 1

Athos Salome'ye, kehanetlerinin birçoğunun gerçekleşmesinden sonra 'Yaşayan Nostradamus' lakabı verildi. Koronavirüsü , Elon Musk'un artık X olan Twitter'ı satın almasını ve hatta Kraliçe'nin ölümünü önceden tahmin ettiğini iddia eden edilen kahin yine adından söz ettirmeyi başardı.

19
Kral Charles'ı sağlık sorunları konusunda uyaran 'Yaşayan Nostradamus'tan korkutan 2024 kehanetleri - Sayfa 2

Kahin, saray tarafından Kral'ın sağlık sorunlarına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşmadan Kral Charles'ı prostatı ve cinsel organları konusunda, "Kral III. Charles'ın sağlığıyla ilgili endişeliyim. Kralın idrar ve cinsel sisteminin yanı sıra prostat ve cinsel organlarıyla ilgili komplikasyonlar konusunda da ekstra dikkatli olması gerekiyor" diyerek uyarmıştı.

29
Kral Charles'ı sağlık sorunları konusunda uyaran 'Yaşayan Nostradamus'tan korkutan 2024 kehanetleri - Sayfa 3

2024 KEHANETLERİ GÜNDEM OLDU

Salome'ın 2024 yılı için tahminleri de gündem olmayı başardı. 2024 yılının hareketli bir yıl olacağını dile getiren Salome, gelecek yılın uzaylılar, robot isyanı, küresel felaket ve aynı zamanda umutla birlikte insanlık tarihinde yeni bir sayfa olacağını söyledi.

39
Kral Charles'ı sağlık sorunları konusunda uyaran 'Yaşayan Nostradamus'tan korkutan 2024 kehanetleri - Sayfa 4

Kahin, öngörüleri nedeniyle paniğe yol açmak istemediğini, harekete geçme çağrısı ve "düşünceyi sarsmak" istediğini belirtmekte ısrar ediyor. Tahminlerinin hiçbirinin kesin olmadığını ve olumlu çözümlerin bunları değiştirme ihtimalinin her zaman bulunduğunu açıkladı.

49