Magazin
07 Tem 2010 09:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

KÖTÜ ROLDE OYNADI "KÖTÜ KADIN" İMAJI ÜSTÜNE YAPIŞTI KALDI!

Canan Ergüder, oyuncu sevgilisi Tardu Flordun'un “Mükemmel Bir Çift” dizisinin setini bastı mı?

Dizi setinde baskın olayı yaşandı mı?

Bu akşam Kürşat Başar’la Yaz Sohbetleri’nde izleyeceksiniz beni. CNNTürk’te hafta içi her gece yayınlanan programın önceki gün bant çekimine katıldım. Konuklar arasında yaptığı müziği “Türübozuk” olarak niteleyen yorumcu Hayko Cepkin ve Binbir Gece dizisinin kötü kalpli Eda’sı oyuncu Canan Ergüder de vardı.

Tabular üstüne konuştuk program boyunca. Canan çok önemli bir tespitin altını çizdi. “Dizilerdeki erkek kötü karakterler bir şekilde kabul görüyor izleyiciden. Ama kadın kötü karakterlerin işi o kadar kolay değil. O gömlek hep üstünde kalıyor ve unutulmuyor” dedi Canan özetle.

Ve sıkıldığını şöyle ekledi; “Bu yüzden hep benzer roller teklif ediliyor.” Doğru söylüyor aslında. Bizim izleyicide algı nasıl oturursa öyle devam ediyor. Bir dizide kötü karakteri canlandıran oyuncuyu bir başka dizide de aynı şekilde izliyoruz. Bana kalırsa büyük haksızlık...

Söz haksızlıktan açılmışken Canan’ın bir de düzeltmesini ekleyelim. Geçen hafta gazetelerde Canan Ergüder’in, oyuncu sevgilisi Tardu Flordun’un “Mükemmel Çift” isimli dizisinin setini bastığı söylenmişti. Nedeni de Tardu’nun rol arkadaşıyla öpüşmesiymiş. Hakikaten zarafetine hiç yakışmayacak bu iddia için “Çok büyük haksızlık” derken gözleri doldu genç oyuncunun. Masa başı gazeteciliğinin mağdur ettiği isimler arasına katılmak çok üzmüş kendisini. “Böyle bir şey hiç yaşanmamış” diye not düşerek geciken bir özrü dillendirelim kendisine..

Mesut YAR / POSTA