Gündem
04 Eyl 2011 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:45

KÖTÜ GÜN DAYANIŞMASI! TURKCELL CEO'SUNA "TAZİYE" JESTİ!

En büyük rakipleri kötü gününde Turkcell CEO'sunun yanında yer aldı!

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’in babası, yüksek mühendis Etem Ciliv Cuma akşamı vefat etti. Gazetelerde Ciliv’e destek ve başsağlığı mesajı yayınlatanlar arasında Turkcell’in en büyük rakiplerinin yer alması dikkat çekti.

Dün Türk Telekom, Avea ve TTNet tarafından yayınlanan ortak taziye mesajının ardından bugün de Vodafone, bir başsağlığı mesajı yayınlayarak en büyük rakiplerinin CEO’suna "kötü günde yanındayız" mesajı gönderdi.

Türk Telekom’un dünkü ilanında Turkcell İletişim A.Ş. Genel Müdürü Sayın Süreyya Ciliv’in babası Sayın ETEM CİLİV’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

 

Bugün de Turkcell’in en büyük rakiplerinden Vodafone aynı şekilde taziye ilanı verdi.

Uzun bir süredir kıyasıya rekabetin yaşandığı telekomünikasyon piyasasında ardarda verilen bu taziye ilanları, "kötü gün dostluğuna" en önemli örnek olarak gösterilebilecek türden.

ETEM CİLİV
1951 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği mezunu olan Etem Ciliv. Türkiye’nin dört bir yanında köprü ve limanların yapılmasında öncülük etti. Müteahhit ve mühendislik camiasının tanınmış ve renkli siması Yüksek Mühendis Etem Ciliv, Ardahan’ın ilk elektrik santralinin yapımında da görev almıştı.

Habertürk

Medyaradar.com ailesi olarak biz de merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.