Magazin
01 Nis 2021 22:48 Son Güncelleme: 01 Nis 2021 23:01

Koronaya yakalanmıştı! Ünlü türkücüden yeni haber!

Gazeteci Burhan Akdağ, 22 gündür koronavirüs tedavisi gören ünlü türkücü İsmail Hazar hakkında sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Akdağ, "İsmail Hazar'dan 1 Nisan sürprizi" başlıklı paylaşımda hastalığı ağır geçiren Hazar'ın tedavisine evde devam edileceğini duyurdu.

Koronaya yakalanan ve 22 gündür oksijene bağlı olarak hastanede tedavi gören İsmail Hazar hakkında gazeteci Burhan Akdağ sosyal medyadan bir duyuru yaptı. Hastalığını ağır geçiren Hazar'ın tedavisine doktorunun önerisiyle evde devam edileceğini duyuran Akdağ İsmail Hazar'ın sözlerine de yer verdi.

Konusmakta zorluk çektiğini söyleyen İsmail Hazar; "Cok ağır geçirdiğim bir gercek. Hastanede hiç uyutmuyorlar, sürekli kontrol ve uygulamalardan ötürü . Bu durumda başlı başına direncimi azaltıyor. 23 gün sonra dün ilk defa bikaç saat uyudum. Çok arayan olmuş binlerce mesaj ve sevenlerimizin o gönülden duası ve sevgisiyle kefeni yırttık...sana canı gönülden teşekkür etmek istiyorum, Tabii bu arada unutmadan , dualarını ve sağlık dileklerini eksik etmeyen güzel kalpli o güzel insanlara sonsuuz teşekkür ediyorum... Bugün iyileşme yolunda yeniden hayata döndüysem ,bunda o güzel insanların sevgisi iyi dilekler var" dedi.