Magazin
25 Mar 2021 13:30 Son Güncelleme: 25 Mar 2021 13:32

Koronaya yakalanan Nuri Alço'dan yeni haber

Coronavirus test pozitif çıkan ve hastanede Coronavirus tedavisi gören usta oyuncu Nuri Alço'dan yeni bir haber var... 69 yaşındaki Nuri Alço'nun taburcu olacağı belirtildi.

Coronavirus'e yakalanan 69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alçu’nun yarın taburcu olacağı belirtildi.

Koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu söylenen Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında, sevindirici haber geldi. Onur Akay, bu sefer iyi haber vererek usta oyuncunun hayranlarını sevindirdi. Usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyuran Akay, “Değerli oyuncumuz Nuri Alço’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu öğrendim. Zaten durumu hiç ağırlaşmamış, doktorları yaşından dolayı tedavisinin hastanede devam etmesi istemiş ve kendisi de hastaneye yatmış. Hastanede bulunduğu süre zarfı içinde solunum sıkıntısı yaşamamış ve tedavisine normal odada devam edilmiş. Nuri Alço yarın 26 Mart Cuma günü taburcu oluyor.” ifadelerini kullandı.

Nuri Alço ile ilgili geçtiğimiz günlerde ise eşi Burcu Sezginoğlu, "Herkülüm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istemişti.

Yeşilçam'ın kötü adamı olarak ünlenen Nuri Alço, 40 yılı aşkın oyunculuk kariyerinde 80'den fazla dizi ve filmde rol aldı.