Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum

Koronavirüse yakalanan ünlü sunucu Hakan Ural günler sonra 'Neler Oluyor Hayatta' programına geri döndü. Zorlu süreci canlı yayında anlatan Ural, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. "Yaşadığıma kendim inanamıyorum" diyen Hakan Ural, "Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" açıklamasında bulundu.

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum - Sayfa 1

Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Koronavirüse yakalanan ve 16 gün süren tedavi döneminin ardından ekranlara geri dönen Ural, yaşadıklarını anlattı.

18
Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum - Sayfa 2

"STOKİN FIRTINASI YAŞADIM" 
Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, canlı yayında hastalık sürecini şöyle anlattı; "Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda ayrıca yükek derecede enfeksiyon çıktı. Akabinde oksijen takviyesi yapıldı. Hastanede altı gün kaldım, bana iki gün gibi geldi."

28
Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum - Sayfa 3

"Hastanenin bahçesinde bol bol güneşlendim. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. Stokin fırtınası denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya yoğun bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim."

38
Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum - Sayfa 4

"DUYGUSAL ANLAMDA BESLENDİM" 
Ural, "Bu süreç duygusal anlamda genişlememe, hayata daha anlamlı bakmama neden oldu. Çok kıymet verdiğim insanlar hiç yanımdan ayrılmadı. Onların değerini bu süreçda daha iyi anladım" dedi.

48