Politika
07 Şub 2022 09:19 Son Güncelleme: 07 Şub 2022 09:25

Koronavirüse yakalanan Erdoğan sadece bir liderin mesajına teşekkür etmedi! Tek tek cevap vermişti…

Cumartesi günü eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda isim geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hem ülkemizdeki siyasetçilerin hem de dünya liderlerinin paylaşımlarına Twitter hesabından yanıt veren Erdoğan'ın sadece bir lidere teşekkür etmemesi dikkat çekti.

Önceki gün koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a ülkemizden ve dünyadan geçmiş olsun mesajı yağdı.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu ve evden çalışmalarına devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından tek tek geçmiş olsun mesajlarına teşekkür etti.

HÜSEYİN BAŞ'A TEŞEKKÜR ETMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan her lidere tek tek teşekkür ederken bir tek Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Hüseyin Baş'a teşekkür etmemesi dikkat çekti. BTP Lideri Hüseyin Baş sosyal medya hesabından, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şifalar diliyorum." diyerek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.