Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 1

Ünlü Astrolog Öner Döşer son açıklamalarıyla gündem oldu. Sözcü Tv'nin YouTube kanalında yayınlanan Simge Fıstıkoğlu ile Gökyüzü Sohbetleri adlı programa konuk olan Öner Döşer deprem konusunda 8 Mayıs tarihine dikkat çekti.

115
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 2

24 Nisan'da akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayın etkilerinden de bahseden Döşer, bu dönemde siber saldırılara da dikkat edilmesi konusunda uyardı.

215
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 3

ÖNEMLİ DOLUNAY GELİYOR

Önemli dolunaydan bahseden Öner Döşer, "Coğrafi haritalara baktığımız zaman bu hafta önemli bir donlay var. 24 Nisan'da akrep burcunda gerçekleşiyor.

315
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 4

Türkiye akrep burcundan bizi çok ilgilendiriyor. Bunun hatlarına baktığımız zaman özellikle Avrupa bölgesinde, Orta Avrupa ve Doğu Avrupa bölgesinde sismik aktivite artışı, içeride protestolar, iç gerginlikler riskinin çok olduğunu görüyoruz." dedi.

415