Korona İstanbul’u işgal etti! Her yer kırmızı!

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre Türkiye’de 7 bin 381 yeni hasta tespit edilirken, İstanbul’da durum her geçen gün daha kötüye gidiyor. Hayat Eve Sığar uygulamasına göre İstanbul’da yerleşimin seyrek olduğu yerler dışında her yer kıpkırmızı oldu.

Korona İstanbul’u işgal etti! Her yer kırmızı! - Sayfa 1

Korona virüs salgını Türkiye’de her geçen gün etkisini arttırmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre 24 saatte 7 bin 381 yeni hasta tespit edilirken, 161 kişi ise hayatını kaybetti.

İSTANBUL’DA HER YER KIRMIZI

Salgının en etkili olduğu şehir olan İstanbul’da durum her geçen gün daha korkunç hale geliyor. Hayat Eve Sığar uygulamasında İstanbul’da her yer kıpkırmızı görünüyor. İstanbul’da risksiz görülen alanlar ise sadece yerleşimin olmadığı deniz ve ormanlık alanlar olarak kayıtlara geçti.

16
Korona İstanbul’u işgal etti! Her yer kırmızı! - Sayfa 2

İşte İstanbul'un korkunç korona haritası: 

26
Korona İstanbul’u işgal etti! Her yer kırmızı! - Sayfa 3

BULAŞICI HASTALIK NEDENİYLE 211 VEFAT

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mezarlıklar Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgiye göre bugün İstanbul'da 435 ölüm gerçekleşti. Bu ölümlerden 211'inin bulaşıcı hastalık kaynaklı olduğu öğrenildi. 


36
Korona İstanbul’u işgal etti! Her yer kırmızı! - Sayfa 4

“ALINAN ÖNLEMLER YETERSİZ”

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan dün Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamada salgında ipin ucunun kaçtığını belirterek alınan önlemlerin yetersiz olduğunu söylemişti.

46