Medya
07 Ara 2021 07:32 Son Güncelleme: 07 Ara 2021 08:04

Korkusuz yazarından olay Metin Feyzioğlu iddiası! ‘Erdoğan işe yaramadığını görünce…’

Can Ataklı, TBB Başkanlığı koltuğunu kaybeden Metin Feyzioğlu ile ilgili bugün kaleme aldığı yazıda çarpıcı iddialarda bulundu.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Türkiye Barolar Birliği seçiminin Erinç Sağkan'ın kazanmasına ilişkin kaleme aldığı yazısında, "Sarayda önemli göreve gelebileceğini söyleyenler var. Bana göre o da olmaz. Erdoğan, destek verdiklerinin işe yaramadığını görünce hep buruşturup atmıştır hep." değerlendirmesinde bulundu.

Can Ataklı'nın bugünkü köşesinden ‘İktidara yaslanan Feyzioğlu da tarihe karıştı’ başlıklı bölüm şöyle:

“Metin Feyzioğlu bir dönem muhalefetin göz bebeği idi. Kimileri onu CHP Genel Başkanlığı’na yakıştırıyordu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “Daha iyisini mi bulacaksınız, işte Metin Feyzioğlu önünüzde duruyor” diyen nice insan vardı. Hele başbakan Erdoğan’ın kendisini azarlamasına son derece nazik tepki veren Feyzioğlu nasıl da alkış almıştı. Sonra ne oldu? Yediği ağır hakaretlerden sonra sanki “hidayete ermiş” gibi gitti AKP’ye kul köle oldu.

Artık Feyzioğlu’nun gözünde muhalefet yoktu, avukatlara yeşil pasaport veren Erdoğan en kıymetlisiydi. Elbette büyük tepki topladı Feyzioğlu’nun bu ani dönüşü. Avukatlar ayağa kalkıp Feyzioğlu’nun gitmesini isteyince beklediği destek saraydan geldi. AKP genel başkanı fırsattan istifada asla egemen olamadığı baroları da bölmenin yolunu buldu, Feyzioğlu üzerinden kendi adamlarını iş başına getirmek için Ankara ve İstanbul barolarının gücünü azalttı. Ama olmadı.

Ülkenin genel gidişi içinde artık her şey AKP’nin aleyhine esiyor. Öncelikle de AKP’ye sonradan yancılık yapanları önüne katıp tarihin çöplüğüne atıyor, Feyzioğlu’nun başına gelen budur.

Akıllanır mı? Bilemem ama zaten faydası yok.

Sarayda önemli göreve gelebileceğini söyleyenler var. Bana göre o da olmaz. Erdoğan, destek verdiklerinin işe yaramadığını görünce hep buruşturup atmıştır hep. Haydi, canım güle güle.”

Yazının tamamı için tıklayın!