Medya
11 Ağu 2021 12:36 Son Güncelleme: 11 Ağu 2021 12:39

Korkusuz yazarından çarpıcı analiz! ‘Burhan Kuzu yalnız değil…’

Bugünkü köşesinde Burhan Kuzu’yu ele alan Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, “Sedat Peker, Burhan Kuzu’nun kirli ilişki ağını ortaya dökerken, bu kirli ağın iktidarın tüm bünyesini sardığını da belgeleriyle gösterdi” dedi.

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü köşesinde "Sedat Peker, Burhan Kuzu’nun kirli ilişki ağını ortaya dökerken, bu kirli ağın iktidarın tüm bünyesini sardığını da belgeleriyle gösterdi" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş'ın bugünkü "Burhan Kuzu, sistemin fotoğrafıdır!" başlıklı yazısı şöyle:

“Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in cumartesi günü yeni belgelerle ortaya koyduğu Burhan Kuzu dosyası, iktidarın çürümüşlüğünü göstermesi açısından önemli bir veriydi. Peker, uyuşturucu kaçakçısı İranlı Naci Zindaşti’nin tahliyesi için adeta kendini paralayan AKP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu’nun kirli ilişki ağını ortaya dökerken, bu kirli ağın iktidarın tüm bünyesini sardığını da belgeleriyle gösterdi.

ARTIK HİÇBİR ŞEY SUÇ DEĞİL!

Cumhurbaşkanlığı makamını uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti’yi tahliye ettirmek için kullanan Kuzu’nun gölgesi, aslında yaratılan sistemin bir fotoğrafı olarak düştü önümüze… Zira; AKP iktidarı, son 20 yılda “suçu suç olmaktan çıkardı.” Sırtını iktidara dayayanlar ve iktidar adına hareket edenler, “suç işleme özgürlüğü”ne kavuştu. İşte bu pervasızlık, Burhan Kuzu’ya, hakimleri arayıp “Zindaşti’yi bırakın” deme cesaretini verdi.

Emin olun ki; Burhan Kuzu yalnız değildir!

Bu sözü öylesine söylediğimi düşünmeyin… Kuzu’nun uzun yıllar danışmanlığını yapan ve sosyal medyasını kullanacak kadar onunla yakın olan Sinan çiftçi, Bizim TV’den Şaban Sevinç’e verdiği röportajda, “Kuzu, Saray’daki isimlerle birlikte çalışırdı” diyor.

TEMİZLİK ŞART!

Burhan Kuzu’nun şahsında ortaya çıkan ilişki ağı kirlidir ve Türkiye’nin bu kirlilikten kurtulması zorunluluktur. Aksi takdirde, güzel ülkemizin geleceği uyuşturucu baronlarına ve onların siyasi görünümlü uzantılarının elinde oyuncak olacaktır.”

Yazının tamamı için tıklayın!