Polemik & Kulis
20 Oca 2022 08:25 Son Güncelleme: 20 Oca 2022 08:25

Korkusuz yazarı Ankara kulislerinden aktardı: ‘Millet İttifakı’nın adayı kim olmayacak belli oldu’

Ahmet Takan, Ankara kulislerinde konuşulanları aktardığı bugünkü yazısında “Millet İttifakı’nın adayı 'kim olmayacak' belli oldu…” dedi.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı "Millet İttifakı’nın adayı 'kim olmayacak' belli oldu…" başlıklı yazısında çarpıcı kulis bilgilerini aktardı.

"Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?. Doğal olarak bu sorunun cevabı çok merak ediliyor. Son dakikaya kadar cevap bulabileceğimizi sanmıyorum. Ancak, çok iddialı bir şekilde 'kim olmayacak' sorusunun yanıtını bulduğuma inanıyorum.  Cumhur İttifakı’nın, Erdoğan’ın karşısına eski bir AKP’li çıkarılsın da seçimi güle oynaya kazanalım hevesi boşa çıkacak… Konuştuğum, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi kurmayları, liderlerin Erdoğan’ın karşısına eski bir AKP’li ismin çıkarılmaması konusunda net kararlılık içinde olduğunu söylüyor" ifadelerini kullanan Takan, yazısını şöyle sürdürdü:

"Yani; Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, Abdullah Gül olmayacak… Ali Babacan olmayacak… Abdüllatif Şener olmayacak… El altından, sessiz sedasız, derinlerden kulis yapan diğer eski AKP’lilere de itina ile duyurulur!.."

Yazının tamamı için tıklayın!