Politika
26 Mayıs 2022 23:45 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2022 00:11

Koray Aydın'dan 3 büyüklere çok ağır şike ithamı! "Önceden iş ayarlayıp..."

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında çok konuşulacak şike ithamında bulundu.

Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’ne katılan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, burada Trabzon’un yerel medyasının sorularını yanıtladı.

 Trabzonspor’un şampiyonluğuyla ilgili konuşan Aydın, muhabirin “Trabzonspor’un şampiyonluğu birilerini rahatsız etti. Herkes ağlamaya başladı” demesi üzerine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

 “Ağlama duvarı var. Ben İsrail’e gitmiştim, bakanken. Merak ettim ağlama duvarına gittim” diyen Aydın, “Herkes elini oraya dayamış ağladığını gördüm. Onlar da ağlasınlar. Eskiden hazıra konmaya alıştılar, ondan kurtulmanın getirdiği bir psikolojik problem içindeler” ifadelerini kullandı.

 “ÖNCEDEN İŞ AYARLAYIP…”

3 büyük İstanbul takımı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında şike ithamında bulunan Aydın, “Bugüne kadar Anadolu futbolunun bütün emeklerini alıp götürenler onlar. VAR’ın varlığı ile avantajlarını kaybettiler. VAR, hata yapabilir, yapıyor da. Diyelim, hata oranı yüzde 20 olsa da yüzde 80 ile onların önceden iş ayarlayıp kolay şampiyonlukları elde edemeyecekleri düzen oluştu. Onun için biraz sesleri çıkmalı, çıksın, biraz daha bağırsınlar” dedi.