Gündem
03 Tem 2022 22:09 Son Güncelleme: 03 Tem 2022 22:12

Konya-Beyşehir kara yolunda katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Konya-Beyşehir kara yolunda katliam gibi bir kaza meydana geldi. Korkunç kazada 5 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar Konya'daki hastanelere sevk edildi.

Konya-Beyşehir kara yolunun 55. kilometresinde korkunç bir kaza gerçekleşti. Kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar Konya'daki hastanelere sevk edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Konya'daki kaza ile ilgili şu paylaşımları yaptı:

Bugün Konya Beyşehir’de iki aracın çarpışması sonucu ağır bir kaza yaşandı. İlk ambulansımız olay yerine birkaç dakika içinde ulaşmasına rağmen 5 kişi maalesef hayatını kaybetmişti. Kazada 4 yaralımız var. Tedavileri devam ediyor.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara ve Konya’mız halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

YOL BİR SÜRE ULAŞIMA KAPANDI

Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Bu arada kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı.