Gündem
12 Mar 2021 17:32 Son Güncelleme: 12 Mar 2021 17:56

Komşusundan çocuk yapan kadın, kocasıyla barıştı! Aşk pozları bomba

Evliyken komşusundan hamile kalan ve geçtiğimiz sene Esra Erol'daki rahat tavırlarıyla günlerce konuşulan Esra Karakuş, aldattığı eşiyle barıştı. Sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla boy boy fotoğraflarını paylaşan Karakuş, kendisini eleştirenlere de tepki gösterdi.

Kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz Koraltan ile yasak aşk yaşayarak hamile kalan ve çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince havalara uçan Esra Karakuş, yeniden gündem oldu.

Geçtiğimiz sene eylül ayında Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programında günlerce adından söz ettiren Karakuş, sevmediğini söyleyip terk ettiği eşiyle barıştı.

EŞİYLE BOY BOY FOTOĞRAF PAYLAŞIYOR
Yapılan DNA testinde çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince canlı yayında "Şu an şükür elhamdülillah diyorum" diyerek herkesi şaşkına çeviren Esra Karakuş adeta ters köşe yaptı.

Şimdilerde komşusuyla yaşadığı düşünülen kadının eşiyle barıştığı ortaya çıktı. Evliliğine kaldığı yerden devam eden Esra Karakuş, mutluluk pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

 "ESKİ MAZİLERİ KARIŞTIRMAYIN"
Her fırsatta eşine olan aşkını paylaşan Karakuş, gelen eleştirilerin ardından yaptığı açıklamada "Silen silsin isteyen konuşsun istemeyen konuşmasın. Hata yaptıysam kendime, her koyun kendi bacağından asılırmış. Ben hesabımı verdim. Gerisini Allah bilir. Kimseye hesap verecek zorunluluğum yok. Eski defterlerimi açmadan konuşsunlar ricam olur. Benim fotoğraf altıma yorum yazarken eski mazilerimi karıştırmayın. Rica ederim sizden" ifadelerini kullandı.