Dünya
21 Ağu 2022 18:49 Son Güncelleme: 21 Ağu 2022 18:56

Komedyen Ricky Gervais, Salman Rüşdi saldırısının ardından korumalarını artırdı

Ricky Gervais, Leicester Square Tiyatrosu’nda yaptığı stand-up gösterisindeki korumaları artırdı.

"The Office" ve "After Life" dizilerinin yaratıcısı komedyen Ricky Gervais, geçen hafta yazar Salman Rüşdi'nin bıçaklanmasının ardından kendisini potansiyel sahne saldırganlarına karşı korumak amacıyla korumalarını artırdı.

DailyMail'in aktardığı habere göre, Gervais, şu anda Soho'da Leicester Square Tiyatrosu'nda yeni gösterisini izleyicilerle buluşturuyor. The Sun'a konuşan Gervais'e yakın bir kaynak, "Ricky risk almıyor. Gösteriler için kendi güvenlik görevlilerini görevlendirdi, böylece güvende olduğunu bilerek gülebilir ve rahatlayabilir. Hiçbir masrafı boşa çıkarmadı. Yeni güvenlik görevlileri izleyicileri yakından takip ederek koridorlarda ve sahnenin etrafında yer alıyor" dedi. 

'GÖSTERİDE GÜVENLİK NEDENİYLE BARDAK YA DA ŞİŞE SERVİS EDİLMİYOR'

Gösterinin düzenlendiği mekânda çalışanlardan biri de, maksimum güvenliği sağlamak için mekanda bardak veya şişe servis edilmediğini de belirtti. 

Gervais'in Netflix'te yayınlanan son stand-up gösterisi 'SuperNature'daki trans bireyler hakkında söyledikleri nedeniyle sosyal medyada tepki çekmişti. LGBTIQ+ haklarını savunan Glaad adlı bir grup, Gervais'in gösterisindeki esprilerini, 'tehlikeli, şaka gibi görünen trans-karşıtı' olarak nitelendirmişti.