Gündem
05 Ağu 2016 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

Komedyen Atalay Demirci gözaltına alındı! İşte ilk fotoğrafı!

Darbe girişiminin ardından sosyal medya yazışmaları ortaya çıkan Komedyen Atalay Demirci Ankara'da gözaltına alındı.

Fethullah Gülen'e yakın isimler Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışmaları ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci Ankara'da gözaltına alındı.

"TEDBİREN TAKİBİ BIRAKMAK ZORUNDAYIM"

Ayyıldız Team, ünlü komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabını hackleyince Hakan Şükür ve Enes Kanter'le yaptığı konuşma ortaya çıkmıştı. Demirci, sosyal medyada FETÖ yanlısı paylaşımlarla büyük tepki çeken Enes Kanter'e 29 Temmuz'da gönderdiği öne sürülen mesajda "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeşim. Nelere bakarak insan avlıyorlar, dur bakalım geleceğiz gibi biz de oralara, ne olur dua et, Allah'a emanet ol" ifadelerine yer vermişti.

"ŞU AN BİRAZ SIKIŞIĞIM ABİ"

Konuşmada Enes Kanter'in ise "Şu an bende biraz sıkışığım abi. İleride olabilir de ama şu an biraz zor olabilir. Kusura bakma abi bizde diğer taraflarada da yetişmeye çalışıyoruz yoksa bir çok Hizmet duracak Allah korusun" dediği öne sürülmüştü.



HAKAN ŞÜKÜR DERT YANMIŞ: SIFIRLANDIK

Daha önce yapılan, 22 Haziran tarihli konuşmada ise Hakan Şükür'ün "Benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Neydik ne olduk. Nasıl bir sınav. Ev araba boyuna masraf kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm bizle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldık" dediği iddia ediliyor.

"BENİM DE HERKES GİBİ FİKRİM DEĞİŞMİŞTİR"

Bu yazışmalardan sonra Atalay Demirci, FETÖ ile bir bağlantısının olmadığını iddia ederek şu ifadelere yer vermişti: "Halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen... 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)... Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım."

ACUN ILICALI SİLMİŞTİ

Yapımını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında birinci olan Atalay Demirci'ye bir darbe de Acun Ilıcalı'dan gelmişti. Komedyeni Acun Ilıcalı bütün sosyal medya hesaplarından çıkarıp engellemişti. 2013 yılında katıldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla şöhretin zirvesine çıkan Atalay Demirci, birçok stand-up gösterisinde yer aldı ve 'Güvercin Uçuverdi' adında bir de film çekti.