Gündem
15 Şub 2023 12:50 Son Güncelleme: 15 Şub 2023 12:54

'Kolon kesme' nedeniyle dava açan avukat depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, sitenin altındaki markete 'kolon kesme' nedeniyle dava açan avukat depremde hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen Diyarbakır'da hayatını kaybeden avukatın, oturduğu sitenin altındaki markete 'kolon kesme' nedeniyle dava açtığı ortaya çıktı.

Diyarbakır Barosu avukatlarından Serhan Özdemir'in cenazesi, Yenişehir ilçesindeki Diyar Galeria sitesinin enkazından dün çıkarıldı.

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre Özdemir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Serhan Özdemir ile birlikte aynı aileden babası Samet ile birlikte Süheyla, Fatoş, Serrah, Nehir, Irmak ve Buket Özdemir de enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmişti. Diğer aile bireyleri, arama ve kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğu gerekçesiyle tepki göstermişti.

Serhan Özdemir'in oturdukları Diyar Galeria sitesinin altında faaliyet gösteren bir marketle, kolon kestikleri için geçen yıl mahkemelik oldukları bildirildi.