Dünya
08 Şub 2024 16:04 Son Güncelleme: 08 Şub 2024 16:08

Kocasını öldürmesi için arkadaşına servet teklif etmişti! Gören tanıyamadı

ABD'de miras kalan eşini öldürmek için kiralık katil tutan fakat bu planında istediğini elde edemeyen eski mankenin hapishanede çekilmiş fotoğrafı gündem oldu.

Miras elde etmek için eşini kiralık katile öldürtmeye çalışan 43 yaşındaki Tatyana Remley'nin son hali gündem oldu.

Mankenlik yaptığı dönemlerden tanınan ve eşi Mark Remley'nin 26 milyon dolarlık mirasına sahip olmak isteyen genç kadın yaklaşık 2 milyon dolara kiralık katil tutmak istemişti.  

Fakat planı ortaya çıktıktan sonra gözaltına alınan kadının birkaç hafta Kaliforniya'daki cezaevinde çekilen fotoğrafı yayınlandı. 

1.80 metre boyundaki manken Ağustos ayında Solana Beach'teki bir Starbucks'ta gizli polis memuruna eşini öldürmek istediğini söylemişti. Bu itiraftan sonra gözaltına alınan kadın cinayete azmettirme, araçta gizli silah taşıma ve halka açık bir yerde dolu ateşli silah taşıma suçlarını kabul etmesinin ardından üç yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haziran 2025'te şartlı tahliye için uygun hale gelme ihtimali olan Remley ve eşi 12 yıl evli kalmışlardı. Çiftin sık sık eş değiştirme partilerine katıldığı da belirtildi. Öte yandan Tatyana Remley'nin Rus kökenli olduğunu iddia etmesine rağmen öyle olmadığı da ortaya çıkmıştı.

Tatyana'nın son halini görenler ise genç kadının cezaevinde çok zorlandığını söyledi.