Kocası olmadan tatile gittiğini söyleyen fenomen Ece Taşer'e tepki yağdı!

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle dikkat çeken Ece Taşer, paylaştığı son videoyla sosyal medyada gündem oldu. 'Neden hanımcı biriyle evlendim' videosuyla dikkat çeken fenomen çektiği video sonrası bazı kötü yorumlara maruz kaldı. Eşi olmadan tatile giden fenomene 'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum' gibi yorumlar geldi. Ece Taşer, gelen yorumlara ateş püskürdü. İşte detaylar...

Kocası olmadan tatile gittiğini söyleyen fenomen Ece Taşer'e tepki yağdı! - Sayfa 1

Sosyal medyada çektiği videolarla dikkat çeken Ece Taşer'in 6 yıldır eşi Ali ile mutlu bir evliliği var. Çektiği videolarla adından söz ettiren Taşer, son paylaştığı videoyla sosyal medyada gündem oldu.

110
Kocası olmadan tatile gittiğini söyleyen fenomen Ece Taşer'e tepki yağdı! - Sayfa 2

Mynet’te yer alan habere göre; ürettiği içeriklerle ve çektiği videolarla adından söz ettiren Ece Taşer, son paylaştığı videoyla sosyal medyada gündem oldu. Kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile giden fenomen, sosyal medyada kötü yorumlara maruz kaldı.

210
Kocası olmadan tatile gittiğini söyleyen fenomen Ece Taşer'e tepki yağdı! - Sayfa 3


"Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar" diyen içerik üreticisi, arkadaşlarıyla Avrupa turuna ve 2 kez yaz tatiline gittiğini söyledi.

310
Kocası olmadan tatile gittiğini söyleyen fenomen Ece Taşer'e tepki yağdı! - Sayfa 4

Eşinin işi dolayısıyla izin alamadığını videoda belirten Taşer, kocasız tatile gittiği için sert yorumlarla karşılaştı.

410