Gündem
26 Kas 2012 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:25

KOCAMAN KİMİ HEDEF ALDI? "BU SORULARI BENDEN BAŞKASINA SORABİLİYOR MUSUNUZ?"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçının ardından basının karşısına çıkarken; bir gazetecinin soru üzerine, "Bu soruları başka birine sorduğunuzda da umarım muhattap bulursunuz." cevabını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği’ni 4-1 yendikleri maçı, ikinci yarıda adeta vites büyüterek, başarılı bir mücadele örneği sergileyerek kazandıklarını söyledi.

Bu sözler kime?

Kocaman bir gazetecinin, "Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yaptığı açıklamalar ortada. Ev sahibi takımın oyuncuları bazen tribünleri galeyana getirebiliyor. Hakemi etki altında bırakabiliyor. Gökhan Gönül'ün itirafından ne çıkartıyorsunuz" şeklindeki sorusuna "Duymadım, dinlemedim. Ancak böyle sorulara ben genel olarak, sonuçta insanız, %99 kendi düşüncelerimi duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhattap bulursunuz umarım." ifadelerini kullandı.

Kocaman'ın bu sözlerle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptığı gün gibi aşikar.. Çünkü Terim, sinirlendiği zaman gazetecileri tersliyor, hatta daha ileri giderek hakaret edip tehdit edebiliyor..