Teknoloji
05 Şub 2021 11:01 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 11:12

Klasik Saat Almamak İçin 5 Neden Sıralıyoruz!

Günümüz dünyası akıllı cihazların revaçta olmasıyla dikkat çekiyor. Akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar, akıllı süpürgeler derken her şey akıllandı ve teknolojiye ayak uydurdu. Peki bu dönemde klasik saatler satın almak mantıklı mı? Biz de bu videoda klasik saat yerine akıllı saat almak için 5 nedeni sizler için sıraladık.

1- Pil Süresi

Klasik akıllı saatler aylar süren pil ömrü ile bir avantaja sahip ancak, Watch GT 2 serisi 14 gün Watch Fit ise 10 güne varan pil ömrü sunuyor kullanıcılara. Bu da akıllı saatler arasındaki en uzun sürelerden biri olarak dikkat çekiyor. İki hafta boyunca yaklaşık bir saat bile sürmeyen şarj ile uzun süreler kullanabilirsiniz.

2- Malzeme Kalitelerine bakış;

Bir diğer klasik saat tercihiniz premium tasarım ise bu ürünler gerçekten çok pahalı fiyatlara satın alınıyor, Watch GT 2 Pro bu noktadaki eksikliği kapatan yegane ürün olarak sikkatleri üzerine çekiyor. Safir cam yüzeyi ve titanyum çerçevesi ile şık ve bir o kadar da kaliteli bir ürün konumunda yer alıyor. Bir diğer yandan Watch GT 2 ve GT2e ürünleri paslanmaz çelik kasası ile geliyor.

3-

Spor asistanı ve Sağlık takibi

Klasik saatleri akıllı saatlerden ayıran farklardan biri ise sağlık takibi yapabilen özellikleri. Nabız takibi, uyku izleme, SPO2 ölçümü, stres ölçümü yapabiliyorlar. Bu sayede hem günlük yaşantınıza hem de sağlık durumunuzu an be an takip edebiliyorsunuz. Spor yapanlar için 100’den fazla spor aktivitesini destekleyen GT 2 ailesinde yürüyüş, koşu, bisiklet ya da kapalı alanda, spor salonlarında yapılacak aktiviteler dahil olmak üzere tüm işlerde avantaj sunuyor. Yani, klasik saatlerde bulunan kronometreden çok daha fazlası var.

4- Akıllı özelliklerine bakış;

Sonuç olarak bir akıllı saat ailesinden bahsediyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz özellikler elbette akıllı saati akıllı saat yapan özellikler olsa da ekstra olarak GT 2, GT 2 Pro modellerinde bulunan çağrı cevaplama özelliği sayesinde telefonunuzdan gelen aramaları direkt olarak saatinizden cevaplanabilir. Bir diğer yandan dinlediğiniz müziği dirket olarak saatten kontrol edebilir, telefonunuza gelen bildirimleri saatten görebilirsiniz.

5- Her tarza ve bütçeye uygun

Klasik akıllı saatlerde sürekli aynı tarzı kullanmanız gerekir. Yapabileceğiniz maksimum şey ise kordonu değiştirmek. Fakat GT 2 serisinde tarzınıza uygun yüzlerce saat arayüzünü değiştirir, kordon ve o gün giydiğiniz kıyafetinize uygun tamamlayıcı bir tarz oluşturun. GT 2 Pro, GT 2, GT 2e ve Watch Fit olarak klasik severler, sporcular, gençler gibi farklı tarzlara ve bütçelere göre saat seçiminizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.