Televizyon
26 Oca 2019 16:29 Son Güncelleme: 26 Oca 2019 16:34

Kızım dizisinde şaşırtan ayrılık! O isim artık olmayacak!

Tv8'in sevilen dizisi Kızım dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak Kızım 16. bölümde şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı.

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi.

Ancak Kızım 16. bölümde şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. Kızım'da Öykü'nün annesi Asu karakterine hayat veren Selin Şekerci diziden ayrıldı.

Öykü'yü bırakıp giden Asu'nun geri dönüp dönmeyeceğini merak eden izleyiciler, ayrılık haberini Selin Şekerci'nin sosyal medya hesabından öğrendi.

Kızım dizisinin set ekibiyle fotoğraf paylaşan Selin Şekerci, "Kızım bana acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı" diyerek hem Asu karakterine hem de Kızım dizisine veda etti.

 

Selin Şekerci, Instagram hesabından set ekibiyle çekilen fotoğrafı şu notla paylaştı: 

"Birçok hikayeye bir çok karakter dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. Kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle anne oldum ben hem de Beren Gökyıldız gibi dünyanın en güzel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. Medyapım ile çalışmak, Fatih Aksoy'un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize koca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber 'anne'liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoş çakalın."

Böylelikle Selin Şekerci Kızım dizisinden ayrılmış oldu...