Diziler
04 Eki 2023 10:01 Son Güncelleme: 04 Eki 2023 10:05

Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz bir isim daha katıldı!

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir oyuncu dahil oldu. Diziye son olarak 'Alev' karakterinin eski sevgilisi 'Rüzgar' rolüyle Yiğit Kirazcı dahil olmuştu. Kızılcık Şerbeti'ne bu kez 'Rüzgar' karakterinin sevgilisi rolüyle ünlü bir ismin katılacağı öğrenildi.

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'ne Yiğit Kirazcı'dan sonra Ebru Destan da dahil oldu. Destan dizide Kirazcı'nın oynadığı Rüzgar rolünün sevgilisi Helin'i oynayacak.

Başrollerini, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Kadrosu genişleyen diziye Yiğit Kirazcı'nın ardından Ebru Destan da dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda da büyük ilgiyle izleniyor.

Gold Film'in Show TV için çektiği dizide yine olay üstüne olay yaşanıyor. Ketche'nin yönettiği diziye Yiğit Kirazcı "Rüzgar" rolüyle dahil olmuştu.

Rüzgar'ın diziye sevgilisi Helin'le beraber katılacağı öğrenildi. Helin'i ise Ebru Destan oynayacak. Ebru Destan, son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı.