Diziler
05 Mayıs 2023 13:36 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2023 17:03

Kızılcık Şerbeti'ne flaş transfer! Serdar karakteri dizide tansiyonu daha da yükseltecek

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer yapıldı. Sevilen isim diziye dahil oldu ancak dizideki tansiyon bu karakter ile hayli artacak.

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer yapıldı. Sevilen isim diziye dahil oldu ancak dizideki tansiyon bu karakter ile hayli artacak.

Show TV’nin, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” bu akşam merakla beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her cuma milyonları ekran başına toplayan dizinin kadrosuna genç oyuncu Yiğit Dikmen dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti’nde Serdar adlı karaktere hayat verecek olan Yiğit Dikmen, bu akşam yayımlanacak yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın müşterisi olan Serdar’ın yolu Çimen’le kesişecek. Çimen ve Serdar’ın tanışmasıyla sürpriz gelişmeler yaşanırken, bu gelişmeler dizide tansiyonu daha da yükseltecek.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini ise başarılı dizilere imzasını atmış Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!