Televizyon
13 Oca 2024 18:09 Son Güncelleme: 13 Oca 2024 18:15

Kızılcık Şerbeti'nden 'Seçil Erzan' göndermesi: 'İnsanın gözünü hırs bürüyünce...'

Daha önce Polat çiftine göndermede bulunan Show TV’nin sevilen yapımlarından Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan bölümünde gizli fon göndermesiyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Gündem olan konulara sık sık diyaloglarla yer veren Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde bu kez Seçil Erzan konu alındı. Gizli fon olayı nedeniyle gündemden düşmeyen Erzan'ın futbolculara teklif ettiği gizli fon dizide yer edindi.

Daha önce Dilan-Engin Polat çifti göndermesiyle dikkat çeken Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan bölümünde gizli fon göndermesiyle izleyicilerin karşısına çıktı.

En son güzellik merkezi temasıyla Dilan-Engin Polat çifti özelinde patlak veren kara para aklama vakalarına gönderme yapan dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle de yüksek kârlı fon vaadiyle aralarında tanınmış isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırmakla suçlanan bankacı Seçil Erzan davasına dikkat çekti.

Dizinin sevilen karakterlerinden Ertuğrul, iyi çevre yapan insanların tanınmış kişileri arkalarına alarak, resmi belge olmadan yüksek kazanç vaat ettiğini söyledi.

Ertuğrul'un "Gözünü hırs bürümüş işte" sözleri dikkat çekti.

Dizinin gizli fon sahnesi sosyal medyada gündem oldu.