Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Başörtülü hali olay oldu

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bomba bir haberle gündem oldu. Son dönemin en sansasyonel ismi ve yeni Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Farah Zeynep Abdulllah kadroya katıldı. Başörtülü haliyle verdiği poz olay oldu.

Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Başörtülü hali olay oldu - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti her hafta büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cuma akşamları Yalı Çapkını ile yarışan dizide flaş bir gelişme yaşandı. Farah Zeynep Abdullah fenomen dizinin ekibine katıldığını duyurdu.

121
Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Başörtülü hali olay oldu - Sayfa 2

DİLRUBA'YI CANLANDIRACAK
Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Farah Zeynep Abdullah son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katıldı.

221
Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Başörtülü hali olay oldu - Sayfa 3


Gold Film imzalı dizi, güçlü kadrosu ile büyük dikkat çekiyor. Ketche(Hakan Kırvavaç)'nin yönettiği Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşını canlandıracak.

321
Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah bombası! Başörtülü hali olay oldu - Sayfa 4

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Dizide Dilruba karakterine hayat verecek olan Abdullah, diziye bir bölümlük konuk oyuncu olarak katılacak. Haberi sosyal medya hesabından 'Sürpriz' notuyla paylaşan Abdullah, gelen tepkiler üzerine, 'Gerçek mi, değil mi, Photoshop mu? Hayır Photoshop değil. Gerçek' diyerek ayrı bir paylaşım yaptı.

421