Diziler
01 Şub 2023 09:10 Son Güncelleme: 01 Şub 2023 09:13

Kızılcık Şerbeti yapımcısından Evrim Alasya açıklaması

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, Evrim Alasya hakkındaki 'kuaför gelmeyince hakaret etti' iddialarına yanıt verdi.

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Evrim Alasya'nın, dizi setine istediği kuaför gelmediği için etraftakilere hakaret ettiği iddialarına, dizinin yapımcısı Gold Film'in patronu Faruk Turgut yanıt verdi.

tv100'de yer alan habere göre; Turgut, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bu  çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı… Yönetmenimiz işinin başında… Oyuncumuzla sahne çekiyor. Aralarında hiçbir sorun yok."

Dizide Kıvılcım Arslan karakterini canlandıran Alasya hakkındaki iddiaların ardından, set ekibinden makyöz Esra Okumuş da haberleri tiye alan bir paylaşım yaptı. Okumuş, paylaşımında “Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu. Herkesi kırdı geçirdi. Seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek" ifadelerini kullandı.

 

Sabah gazetesi, yapım şirketi tarafından anlaşılan ve saç-makyaj işlemlerini yürüten kuaförü beğenmeyen Evrim Alasya'nın, kişisel hayatında gittiği kuaförünü sete getirmek istediğini iddia etmişti.

Haberde, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'un bu masrafı karşılayamayacağını belirtmesi üzerine karavanında kendi kuaförünü göremeyen Alasya'nın set ekibine hakaret ettiği öne sürülmüştü. Aynı haberde geçen başka bir iddiada ise, Alasya'nın tavırlarına tepki gösteren yönetmen Ketche'nin seti terk ettiği ve yapımcı Turgut'a "Ya o ya ben" dediği bilgisi yer almıştı.