Gündem
18 Eyl 2013 13:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

KIZILAY İYİLİĞİN FİLMİNİ ÇEKMEYE HAZIRLANIYOR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Kızılay İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen “İyilik ve Yardımlaşma” konulu kısa film yarışması başladı.

1 Eylül-15 Ekim 2013 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı yarışmanın jürisinde Hamdi Alkan, Onur Tan, Sunay Akın gibi sinema ve sanat dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor. Yarışmada dereceye girecek filmlere ödülleri Kızılay Haftası’nda düzenlenecek törenle verilecek. Kurmaca ve belgesel dallarında yapılacak değerlendirmenin ardından birinciler CANON 5D MARK III, jüri özel ödülü almaya hak kazananlar  CANON 7D fotoğraf makinesi kazanacaklar. Ayrıca finale kalan eserler (kurmaca ve belgesel) Türk Telekom web sitesine yüklenip halk oylamasına açılacak ve en çok oy alan esere Türk Telekom halk jürisi ödülü verilecek.
 
Tüm kurmaca ve belgesel anlatıların başvuru yapabileceği yarışmaya eser sahipleri birden fazla filmle katılabilirler. Yarışma şartnamesİ ve başvuru formu www.kizilay.org.tr ve www.istanbulkizilay.org web sitelerinden edinilebilir.

Başvuruların Gönderileceği Adres
Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Hobyar Mh.  Ankara Cad. No:63/A Sirkeci / İstanbul Türkiye

Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, yarışmanın kendilerini çok heyecanlandırdığını belirterek şunları söyledi: “Yardım peşinde koşarken yaşadıklarımızı, yaptıklarımızı kayıt edemiyoruz fakat Kızılay’ın her el uzatışında film gibi hayatlarla karşılaşıyoruz. Özellikle gençler arasında Kızılay’ın bilinirliğini artırmak, onların vizöründen nasıl göründüğümüzü görmek ve onların diliyle Türk Kızılayı’nı anlatmak istiyoruz.”

MEDYARADAR- ÖZEL