Gündem
11 Oca 2011 12:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

KIVIRCIK ALİ O SAATTE NEREYE GİDİYORDU?

Türk Halk Müziği sanatçısı Kıvırcık Ali'nin, kaza geçirerek yaşamını yitirmesi sanat dünyasında bomba etkisi yarattı

Kıvırcık Ali, konuk olduğu TV programına yetişmek isterken kaza yapmış

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali adıyla bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz’in, TRT’deki bir müzik programına giderken kaza yaptığı öğrenildi.

Özütemiz’in menajeri Uğur Özayvaz, yaptığı açıklamada Kıvırcık Ali’nin TRT’nin Ankara stüdyolarında öğlen saat 13:00’de yayınlanacak olan bir müzik programına katılmak için evden sabah erkenden ayrılarak havaalanına söyledi.

Çatalca’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kıvırcık Ali’nin bir müzik programına katılmak için evden saat 4,5-5 gibi evden ayrıldığı öğrenildi. Kıvırcık Ali’nin kaza yaptığı aracın çekildiği otoparka gelen menajer Özayvaz, hurdaya dönen araçta bir müddet inceleme yaptı.

Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özayvaz, Kıvırcık Ali’nin TRT’deki bir müzik programına katılmak için evden erkenden ayrıldığını belirterek, "TRT’de saat 13’00’da canlı yayınlanacak olan müzik programına katılmak için erkenden evden ayrılmış. Yollar kayganmış ve takla atmaya başlamış. Bana da olayı TRT haber verdi. Onlar beni arayarak durumu bana söylediler." dedi.

Kaza sonucu feci şekilde can veren sanatçının yapımcısı Mustafa Kaçmaz ise, “Sabah canlı yayına yetişmek için evden çıkıyor. Havaalanına giderken yollardaki gizli buzlanmadan kaza yapıyor ve hayatını kaybediyor. Olayı haber alır almaz büyük şok yaşadık." diye konuştu.

 Kazanın meydana geldiği yerde otopark görevlisi olan ve kazayı gören Bülent Hacıgaffaroğlu ise, sabah saatlerinde bir gürültü duyduğunu belirterek, “Sabah erken saatlerde patlama sesi gibi bir gürültü duydum. Dışarı baktığımda bir aracın takla attığını gördüm. Hemen yardımına koştum ama içeride sıkışmıştı. Sağlık ekipleri geldi ama sıkıştığı için yerinden çıkaramadılar." şeklinde konuştu.